I després

El Club Bàsquet Sant Feliu fa història i jugarà a primera catalana la temporada vinent

L'equip descansarà unes setmanes després de les intenses darreres dues jornades i tot seguit es posarà a treballar per afrontar aquesta nova categoria

Compartiu aquesta història

El Club Bàsquet Sant Feliu Porta Ferrada ha fet història i la propera temporada jugarà, per primera vegada, a Primera Catalana. Aquest diumenge a la nit, per celebrar l’èxit, l’equip ha fet una rua per la ciutat en un recorregut que ha sortit del pavelló Carles Nadal i s’ha dirigit fins als Jardins Juli Garreta.

L’any passat ja varen assolir l’ascens a segona catalana i aquest any, la seva intenció era mantenir la categoria. Així ens ho explica el president de l’entitat, Jordi Pujol, qui es mostra molt content per aquesta fita.

L’entrenador del conjunt sènior, Joaquim Costa, explica que l’inici de temporada no va ser massa bo però que amb el pas dels partits varen anar-se adaptant a la nova categoria, fent una molt bona segona volta.

La regidora d’Esports, Mireia Borrego, explica que és un orgull molt gran per l’Ajuntament que a la ciutat hi hagi un equip tan fort.

El conjunt estarà descansant un parell o tres de setmanes després de que les darreres dues jornades hagin estat molt intenses. Un cop es tornin a posar en marxa, analitzaran com afronten el repte de la primera catalana.

El més llegit

I després