I després

Cançó de taverna i vi maridaran en una de les activitats del Festival D’Aquí

Comptarà amb peces interpretades pel cantautor Sé i les explicacions de la sommelier Isabel Zaro

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda, dins les moltes activitats que s’emmarquen en el Festival D’Aquí que comença aquest proper divendres als Jardins Juli Garreta, s’ha organitzat una proposta que sota el nom de ‘Cançó de Taverna i vi’, proposarà el maridatge entre diverses peces del cantautor Josep Andújar ’ i vins de proximitat empordanesos.

Isabel Zaro, sommelier professional i gerent de Wine Lover Club, ens explica que aquesta activitat pretén recrear les tradicionals nits de taverna dels pescadors i el vi català, fent paral·lelismes entre els cellers i les històries que expliquen les cançons.

Les peces que s’hi interpretaran són pròpies del cantautor i previ a la seva escolta, s’haurà explicat la història de cada cançó i cada celler, per introduir l’actuació.

Les places per aquesta activitat estan limitades a una vintena i per participar-hi és imprescindible apuntar-s’hi. Es pot fer a través del correu electrònic info@wineloverclub.es o al del telèfon 608 55 89 81. El preu de l’activitat és de 8 euros

El més llegit

I després