I després

‘Austràlia’ estrenarà la temporada de tardor de teatre professional del Guíxols Escena

L'obra es podrà veure el dissabte 14 d'octubre i explica la història de l'Elena que viatja a Austràlia per donar un òvul a la seva germana

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 14 d’octubre comença l’edició tardor 2023 de certamen de teatre professional Guíxols Escena que se celebra al teatre municipal de la nostra ciutat. La primera obra serà ‘Austràlia’, creada i dirigida per Israel Solà amb Ester Cort, Meritxell Huertas, Brian Lehane i Carme Poll en el repartiment.

L’obra explica que L’Elena ha rebut una trucada des d’Austràlia on la seva germana Laia li pregunta si li donaria un òvul per poder tenir un fill amb el seu marit. Li ha contestar que sí, i ara, està a punt de creuar mig planeta per sotmetre’s al procés d’hormonació i donació. La seva germana gran, la Mercè, s’ha entestat a acompanyar-la. Serà la primera vegada en molt de temps que estan les tres germanes juntes. L’Elena té molt clar que faria qualsevol cosa per la seva germana, ja que, al cap i a la fi, són família.

‘Austràlia’ és una roadmovie teatral que transporta a l’espectador a l’altra punta del món per viure la història de tres germanes que fa temps que no es veuen i han perdut el contacte. Es podrà veure el dissabte 14 d’octubre a les 20.30 hores al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu.

El més llegit

I després