I després

El 22 de setembre arriba als Jardins Juli Garreta la tercera edició del Festival d’Aquí

La proposta s'allargarà durant el cap de setmana i inclourà activitats de tot tipus per a totes les edats, a més de gastronomia, cultura i comerç

Compartiu aquesta història

El 22 de setembre donarà inici la tercera edició del Festival d’Aquí de Sant Feliu de Guíxols que s’ubicarà un any més als Jardins Juli Garreta. L’espai s’omplirà de comerços i serveis de restauració de la ciutat, en un festival “de quilòmetre zero” tal i com es destaca des de l’Ajuntament.

Durant les tres jornades que durarà el d’Aquí, que s’allargarà entre el 22 i el 24 de setembre, els visitants gaudiran d’activitats variades i tallers dirigits a tots el públics. També hi haurà actuacions musicals i de dansa, comerç, gastronomia i cultura. La regidora de Turisme, Núria Cucharero, ens ho explica.

Aquest festival va donar inici durant la pandèmia, per donar suport als negocis locals en una època difícil. Aquesta és la tercera edició del d’Aquí, que ve precedida per l’èxit de participació de les dues anteriors.

La finalitat de la iniciativa és que la gent continuï visitant la ciutat un cop ha acabat la temporada forta d’estiu. També es pretén “empoderar la ciutat i creure’ns que tenim uns bons productes, una bona gastronomia, que tenim uns bons comerços locals” i que “tenim una cultura, que som una ciutat cultural i que ens agrada portar-ho com a bandera amb unes propostes de tot tipus”, conclou Cucharero.

El més llegit

I després