I després

S’engega la primera Trobada Catalana de Filatèlia al Monestir aquest dissabte  

Coincidint amb l'exposició que es pot veure a l'edifici, el 21 de setembre es presentarà el llibre 'La febre dels cromos' de Josep Manuel Rafí

Compartiu aquesta història

L’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu ha organitzat per aquest dissabte 16 de setembre la primera Trobada Catalana de Filatèlia, que se celebrarà a la quarta planta del Monestir, a la Sala Abat Panyelles, a partir de  les 10.30 del matí.

En ella, ponents com ara Esteve Domènech, Jesús Sitjà, Adolfo Sarrias o Josep Maria Vila, entre altres, tractaran diverses qüestions. Ho faran en un format dinàmic, ja que les presentacions tindran una durada de 15 minuts cadascuna.

S’hi parlarà sobre el valor de la història postal, el correu a les presons valencianes durant la Guerra Civil, Sant Feliu durant el període pre-filatèlic o dels Indians a Cuba des d’una visió històrico-postal, entre altres temàtiques.

Albert Duran, vicepresident de l’associació, ens parla d’aquesta primera trobada i d’una altra activitat prevista, en aquest cas pel 21 de setembre, que serà la presentació del llibre ‘La febre dels Cromos’ de Josep Manuel Rafí.

Aquestes propostes estan emmarcades dins l’Exposició de Filatèlia i Col·leccionime, que ha arribat a la seva 33a edició. La mostra va inaugurar-se el passat cap de setmana i es pot visitar en tres espais del Monestir fins el 25 de setembre.

Aquest any, des de l’entitat també tenen previst organitzar, durant aquest mes de setembre, unes visites escolars a l’exposició per apropar el món de la filatèlia i el col·leccionisme als alumnes de Sant Feliu.

El més llegit

I després