I després

L’Ajuntament rep una subvenció de 25.000 euros per la renovació feta al parquet del Carles Nadal

Aquest ajut s'inclou dins el programa de suport als municipis per la promoció i foment de les activitats esportives

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha rebut una subvenció de 25.000 euros de la Diputació de Girona per les feines de renovació del parquet que es varen fer al Pavelló Carles Nadal i Cosp a finals del passat any.

Aquest ajut s’inclou dins el programa de suport als municipis per a la promoció i el foment de l’activitat fisicoesportiva i l’esport, per la renovació del paviment d’aquest tipus d’equipaments.

El consistori afirma que amb les actuacions fetes al recinte “s’ha contribuït a poder disposar d’un paviment més polivalent i adequat a les nombroses activitats esportives que s’hi practiquen”.

Les feines es varen realitzar perquè el parquet havia patit un deteriorament important i es feia necessari renovar-lo “per guanyar en seguretat, qualitat i prestacions tècniques més adients al seu ús”, destaca l’Ajuntament.

Aquesta subvenció ja havia estat concedida en la convocatòria del passat 2022 però no es va poder acceptar ja que els períodes d’execució de les obres i la tramitació de la justificació no coincidien dins els terminis establerts.

El més llegit

I després