I després

‘Un amor’ d’Isabel Coixet és la nova pel·lícula del Cicle Gaudí

El film està protagonitzat per Laia Costa i Hovik Keuchkerian i es projectarà el divendres 17 de maig a les 9 del vespre al Monestir

Compartiu aquesta història

Ja estan a la venda les entrades per la propera pel·lícula que s’emmarca dins el  Cicle Gaudí de cinema català. Es tracta d’Un amor’, dirigida per Isabel Coixet i interpretada per Hovik Keuchkerian, Laia Costa, Hugo Silva, Ingrid GarcíaJonsson, entre altres.

La proposta, basada en l’obra ‘Un amor’ de Sara Mesa, explica que després d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, la Nat de 30 anys, interpretada per Laia Costa, troba refugi al petit poble de l’Escapa, al més profund de l’Espanya rural.

En una casa rústica i en ruïnes, acompanyada d’un gos salvatge i tosc, intenta tornar a reconstruir la seva vida. Després d’enfrontar-se a l’hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, la Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta de caire sexual del veí Andreas, interpretat per Hovik Keuchkerian.

A partir d’aquesta estranya i confusa trobada, sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà la Nat completament i farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.

El film es podrà veure el divendres 17 de maig a partir de les 9 del vespre a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu, a la Sala Abat Panyelles. Podeu accedir a la venda d’entrades online aquí sota.

El més llegit

I després