I després

Obertes les inscripcions per participar en la 71a edició del Guíxols Flors

L'Ajuntament posarà a disposició dels participants que viuen a Sant Feliu un servei de recollida a domicili de les plantes participants

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha obert les inscripcions de la propera edició del Guíxols Flors, que serà la 71a. i que se celebrarà a la nostra ciutat el cap de setmana de l’11 i 12 de maig. Com en cada edició, la participació està oberta a tothom que no sigui professional del món de les flors.

Des de l’Àrea de Cultura destaquen que amb la finalitat d’ornamentar el recinte on tindrà lloc la mostra, s’admetran flors i plantes fora de concurs. El regidor de Cultura, Alexis Cubó, ens parla d’aquesta nova edició de la proposta floral.

Pel que fa a la valoració de les flors i plantes participants, el jurant estarà format per tres persones especialistes en l’àmbit floral. Es podrà participar en les modalitats de bonsai, cactus individual, ikebana, flor boscana, flor seca preservada, orquídia, ornamentació, planta florida, planta verda, ram de flors i rosa individual. També hi haurà una categoria infantil, amb participants de fins a 12 anys, amb un premi a la millor composició floral.

Per facilitar la participació en l’activitat, l’Ajuntament posarà a disposició dels residents a la ciutat un servei de recollida a domicili. Per sol·licitar-lo, cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Cultura, trucant al 972 82 01 67 de 10 a 13. La data límit és el 30 d’abril. El servei de recollida començarà el dijous 9 de maig i el retorn de les plantes es farà el dilluns 13 de maig.

Podeu consultar les bases completes del concurs clicant aquí.

El més llegit

I després