I després

Avui a les 8 del vespre tindrà lloc el Ple Municipal corresponent al mes d’abril

Es podrà escoltar en directe pel 107.0 fm, online a través del web de l'emissora i un cop acabi, en diferit a l'apartat de pòdcasts

Compartiu aquesta història

Avui a les 8 del vespre se celebrarà al Saló de Plens de l’Ajuntament el Ple Municipal Ordinari del mes d’abril. El podreu escoltar per Ràdio Sant Feliu al 107.0 fm I online a radiosantfeliu.com

L’ordre del dia consta de 28 punts, entre els quals es troben l’aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Feliu i l’Agència Tributaria de Catalunya en matèria tributària 2024-2028 i l’adhesió al Pla de serveis, d’assistència i cooperació als municipis de la comarca del Baix Empordà.

També s’hi tractarà la pròrroga del conveni de col·laboració interadministrativa entre la Generalitat i l’Ajuntament per la prestació del servei de residència assistida i centre de dia per a gent gran per l’any 2025.

Entre altres qüestions es tractarà l’aprovació inicial de l’Ordenança Municipal reguladora de les mesures aplicables a l’abastament d’aigua potable i als usos de l’aigua en situació de sequera al municipi i també l’aprovació de les bases específiques per la concessió de subvencions destinades a l’ocupació de locals buits o parades del Mercat Cobert Municipal, per afavorir la seva dinamització econòmica.

També es farà la declaració d’especial interès de les obres de reforma i canvi d’ús d’hoteler a edifici plurifamiliar de 32 habitatges, espais col·lectius i aparcament a la ctra. de Girona número 15.

També s’hi portarà una proposició per promoure i fomentar la interculturalitat a la nostra ciutat o una moció per fomentar l’ús de la llengua catalana a tots els serveis municipals.

Com sempre, el Ple Municipal acabarà amb l’apartat de precs i preguntes dels regidors. Un cop acabada la sessió, es podrà escoltar en diferit a través del web alacarta.rsf.cat. Podeu consultar l’odre del dia completa clicant aquí.

El més llegit

I després