I després

Tres esportistes de l’associació de pesca de Sant Feliu participen al Campionat de Catalunya amb bons resultats

Alberto Ribas va quedar tercer, Juan Lorenzo, cinquè i Albert Ribas es va classificar en vuitena posició

Compartiu aquesta història

Alberto Ribas, Juan Lorenzo i Albert Ribas han estat els tres representants de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols en el Campionat de Catalunya d’Embarcació Fondejada Veterans 2024 celebrat a Sant Feliu de Guíxols.

Pel que fa als resultats obtinguts pels ganxons, Alberto Ribas va quedar tercer classificat de Catalunya, Juan Lorenzo, cinquè i l’Albert Ribas, vuitè. A la prova hi varen participar 15 pescadors de més de 55 anys, en una jornada que va començar el passat diumenge 21 d’abril a les instal·lacions del Club Nàutic de la nostra ciutat.

A les 8 del matí va donar inici la primera mànega a Roca Moret amb una durada de 4 hores. A la 1 del migdia va començar la segona prova, en aquest cas a Les Penyes. A les 6 de la tarda, els esportistes varen tornar a terra perquè l’organització pogués realitzar la classificació, que es basa en el tipus d’espècie que s’ha pescat.

L’entitat agraeix “la col·laboració del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Llop de Mar i els nostres socis i junta” i recorda que, com és habitual, “totes les captures tornen a l’aigua”.

El més llegit

I després