Aquest dissabte dia 2 d’abril a les 19 h l’escriptora Teresa Solana presenta el seu darrer llibre “Negres Tempestes” a la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69 de Sant Feliu de Guíxols).

Amb Negres tempestes, Teresa Solana ens ofereix un relat vibrant, divertit i llegidor. L’obra guanyadora de la tercera edició del Premi Crims de Tinta és una novel·la policíaca de tall clàssic que planta les arrels en els anys trenta del nostre segle i, en un joc de miralls, es pregunta què n’ha quedat avui de l’idealisme dels vells combatents de la república i fins a quin punt podem reobrir velles ferides per restaurar la dignitat de les víctimes del franquisme.

Teresa Solana (Barcelona, 1962)és llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona, on també va cursar estudis de Filologia clàssica. La seva activitat professional s’ha centrat en el camp de la traducció literària. Tradueix del francès i de l’anglès, i s’ha especialitzat en la traducció de textos filosòfics i literaris i ha dirigit la Casa del Traductor de Tarazona. És autora de les novel·les Un crim imperfecte (Premi Brigada 21 a la millor novel·la en català 2007) i Drecera al paradís i del recull de contes Set casos de sang i fetge i una història d’amor. La seva obra s’ha traduït al castellà, l’alemany, el francès, l’anglès, l’italià i el romanès.