Jornada de formació “Com finançar les despeses corrents de la teva empresa” a SFG

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a tots els ciutadans a participar a la jornada de formació del programa INICIA anomenada “Com finançar les despeses corrents de la teva empresa”. Ja s’han obert les inscripcions a aquesta sessió formativa té l’objectiu de transmetre coneixements bàsics sobre els tipus de finançaments existents, i quins són la millor opció en cada cas, tant per una organització o negoci, com per aquell emprenedor que  vulgui iniciar una activitat.

La jornada es portarà a terme a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit el dilluns 18 d’abril de 09:00 a 14:00 hores.

Les persones interessades en participar a la jornada “Com finançar les despeses corrents de la teva empresa”, orientada a conèixer i entendre els tipus de finançament existents,  han de contactar amb Guíxols Desenvolupament al telèfon 972 32 70 33 (Anna Laura o Íngrid). Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.

Atès que les places són limitades, es prega la confirmació d’assistència el més aviat possible ja que el 15 d’abril es tancaran les inscripcions.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació