I després

Jornada de formació “Com finançar les despeses corrents de la teva empresa” a SFG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a tots els ciutadans a participar a la jornada de formació del programa INICIA anomenada “Com finançar les despeses corrents de la teva empresa”. Ja s’han obert les inscripcions a aquesta sessió formativa té l’objectiu de transmetre coneixements bàsics sobre els tipus de finançaments existents, i quins són la millor opció en cada cas, tant per una organització o negoci, com per aquell emprenedor que vulgui iniciar una activitat.

La jornada es portarà a terme a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit el dilluns 18 d’abril de 09:00 a 14:00 hores.

Les persones interessades en participar a la jornada “Com finançar les despeses corrents de la teva empresa”, orientada a conèixer i entendre els tipus de finançament existents, han de contactar amb Guíxols Desenvolupament al telèfon 972 32 70 33 (Anna Laura o Íngrid). Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.

Atès que les places són limitades, es prega la confirmació d’assistència el més aviat possible ja que el 15 d’abril es tancaran les inscripcions.

El més llegit

I després