TANCAMENT PARCIAL AL TRÀNSIT RODAT DEL CARRER DOS DE MAIG

Des d’aquest dilluns, i degut a les obres per canviar tot el sistema de recollida i subminstrament d’aigua, s’ha procedit a tallar el trànsit rodat en un tram del carrer Dos de Maig, entre Miquel Surís i Cabanyes.
Aquesta actuació s’emmarca dins les obres d’urbanització del Parc Central.
El tancament està previst que duri vora un mes.

L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, explica l’evolució de les obres:

Al mateix temps que s’està fent aquest subminstrament d’aigua nou (…) han començat els temes d’enjardinament. Els carrer Miquel Surís ja està tot urbanitzat i estem ja en la fase d’acabar tot el tema de subminstraments, que és el que ens porta més temps, tant de llum, aigua o gas.

La següent fase serà l’asfaltat i urbanització de la plaça. No hi tornaran a haver afectacions de trànsit fins que es realitzi l’asfaltat de tot el carrer fins a l’alçada, aproximandament, del carrer Pitarra.

Degut a les actuals afectacions, el carrer Rufo es convertirà en sentit únic entre l’avinguda Canàries i la plaça d’Alabric. D’altra banda el carrer d’Isabel Galceran canviarà de sentit.
S’habilitaran noves places d’aparcament en bateria al carrer de Rufo, entre l’avinguda Canàries i plaça Alabric.
Les obres segueixen el ritme acordat amb l’empresa.
Podeu escoltar les declaracions de l’alcalde als nostres informatius, aquí.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació