I després

BON RITME DE LES OBRES DEL PARC CENTRAL

Compartiu aquesta història

Continuen segons el previst les obres del Parc Central de Sant Feliu, a l’entorn de l’Asil Surís i plaça Alabric.
És una actuació que implica la transformació d’aquest espai en el parc més gran de la ciutat, amb un tamany que rondarà els 9.300 metres quadrats de zona verda, jocs infantils i també espais de lleure. A més està prevista la instal.lació d’una font a la plaça Alabric, a la zona més baixa del parc, que s’està pendent de confirmar-ne la configuració.

L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, destaca que “s’ha avançat molt, sobretot en els trams que eren més complicats en quan a serveis” com el clavagueram, aigua potable i gas.
Motas parla de la previsió per aquestes properes dues setmanes:

El carrer Miquel Surís quedarà enllestit, els veïns ja no tindran les molèsties de les obres i només faltarà tot el tema de l’asfaltat que es farà tot d’una vegada quan fem també l’asfaltat del carrer Dos de Maig, més entrada la tardor.
També s’està pendent d’un desviament de la canalització del gas a la plaça Alabric i en el qual s’hi treballarà en les properes setmanes.

Des del consitori s’ha decidit col.locar aviat uns plafons informatius a la tanca perimetral de l’obra per tal que els ciutadans que s’hi acostin puguin estar informats del projecte.

Aquesta és una inversió que ronda els dos milions d’euros i permetrà connectar la part alta i baixa de la ciutat, suposant una revalorització de l’entorn, a més de crear un pulmó verd en aquesta zona densament poblada.
La previsió és que estigui acabat a finals de febrer de 2019.

El més llegit

I després