I després

S’inaugura a Las Vegas l’exposició dels 50 anys de la mítica Sala Zeleste

La mostra es podrà visita fins el proper 20 d'agost i coincideix amb un concert de Laietana Barcelona Art Orchestra al Porta Ferrada

Compartiu aquesta història

Imatge: Viquipèdia

Des d’avui ja es pot visitar a la Sala Las Vegas de Sant Feliu una exposició que repassa els 50 anys de la mítica Sala Zeleste de Barcelona, que es podrà veure fins el proper 20 d’agost. Sota el nom de ‘50 anys de Zeleste: La sala de l’ona laietana’, commemora el cinquantenari d’aquesta icònica sala del carrer Argenteria de Barcelona, que es va inaugurar el 10 de maig del 1973.

La sala va ser impulsada per Víctor Jou i dissenyada per Santiago Roqueta i es va convertir en el centre neuràlgic del canvi social i polític que es va viure a la Barcelona dels anys setanta. A més, també va acollir l’evolució del rock progressiu que va donar pas a l’ona laietana, vinculada al jazz-rock amb arrels mediterrànies. L’exposició es pot visitar de dimarts a diumenge de 19.30 a 22.30 hores, amb accés per la terrassa de Las Vegas.

Coincidint amb aquesta mostra, la banda Laietana Barcelona Art Orchestra actuarà aquest diumenge 30 de juliol al Festival de la Porta Ferrada a l’escenari de la Sala Las Vegas. Ho farà amb una proposta musical que comptarà amb la col·laboració de Joan Albert Amargós, Carles Benavent, Toti Soler i Xavier Batllés.

El més llegit

I després