I després

Melendi, La casa azul i Maldita Nerea entre els primers concerts de l’Idilic Festival d’aquest divendres

Des de l'organització es destaca un repunt en la venda d'entrades després que el festival es traslladés a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 28 de juliol comença a Sant Feliu l’Idilic Festival, que portarà fins a l’escenari del Guíxols Arena a importants artistes del panorama musical com són MelendiNena DaconteLa casa azul, Maldita NereaDani Ocean o Daniel Fernández, entre altres. La proposta musical tindrà una durada de dos dies, allargant-se fins dissabte.

Aquest és un format de concerts innovador a Sant Feliu, que agrupa 6 actuacions divendres i 6 més, dissabte. Ens ho explica el regidor del festival, Josep Saballs.

L’Idilic Festival s’havia de celebrar a la població veïna de Platja d’Aro però a causa de diverses traves no es va poder fer tal i com estava previst inicialment i es va traslladar fins a Sant Feliu sota el paraigües de la 61 edició del Porta Ferrada.

Des de l’organització de l’Idilic es destaca que no va haver-hi pràcticament cap devolució de les entrades que s’havien adquirit quan la previsió era celebrar-lo a la població veïna i que, de fet, es va notar un repunt en la venda un cop es va saber que es traslladava a Sant Feliu.

Saballs explica que l’espai del Guíxols Arena és un “referent”, un “equipament a l’espai de concerts a l‘aire lliure més gran de Catalunya” i que aquest fet “permet atraure altres esdeveniments que troben en aquest equipament el lloc idoni”.

El més llegit

I després