I després

Nines Rivas nomenada consellera comarcal de Joventut i Ensenyament

Compartiu aquesta història

La regidora de Junts per Catalunya a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Nines Rivas, ha estat nomenada Consellera Comarcal de Joventut i Ensenyament del nou govern del Consell Comarcal.

Des de la formació ganxona afirmen que “gràcies a l’estructura d’un partit com Junts per Catalunya, Sant Feliu tindrà una veu forta a la comarca” per així poder “defensar les necessitats i prioritats en aquelles qüestions que afecten la ciutat”. Per la seva banda, Rivas afirma que l’objectiu és “ajudar a l’avanç i millora de les polítiques destinades als joves i l’ensenyament al Baix Empordà”.

El sistema de treball es basarà en reunions amb representants de diferents col·lectius, entitats educatives i altres actors locals per escoltar-los i així “elaborar un pla d’actuació consensuat i alineat amb les necessitats de la comarca”

Des de Junts destaquen que Rivas “ha treballat sempre per tal que la ciutat de Sant Feliu de Guíxols sigui un referent per als joves i els infants, vocació que ara desenvoluparà també al Consell Comarcal”.

El més llegit

I després