I després

PRESENTACIÓ DEL MÉS A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

MES a Sant Feliu de Guíxols no pactarà amb ERC per fer una coalició per a les properes eleccions municipals i, tot i anar en solitari, aspira a ser un referent per a l’esquerra al municipi. Pere Albó, lider de la formació, ho va explicar dissabte, poc abans de començar l’acte de presentació de MES, que es va dur a terme al Casino La Constància –o dels Nois–, ja que aquest és un edifici ben representatiu de les reivindicacions del moviment d’esquerres, segons va dir Albó, informa en la seva crònica el diari El Punt Avui.
I és que ser el referent, el referent de l’esquerra guixolenca, és el que s’ha proposat MES. “Tenim vocació de ser el pal de paller de l’esquerra guixolenca, tenim vocació de govern. Reivindicarem una sensibilitat de progrés a Sant Feliu que durant dècades ha estat capitalitzada per l’esquerra per evitar retallades i l’atac directe del govern de l’Estat”, va assegurar Albó, que va afegir que s’està “construint una candidatura amb gent de sensibilitats de tota l’esquerra”.
Albó va tenir el suport de Marina Geli i Ernest Maragall. Geli va destacar que MES a Sant Feliu recupera la millora tradició del socialisme català i integrador, del qual va dir que segurament l’exponent havia estat el desaparegut alcalde Josep Vicente: “Nosaltres hem de seguir treballant per la pluralitat, que és el que ha estat el socialisme català.” Per la seva part, Ernest Maragall va coincidir amb Geli i Albó a l’hora de remarcar que MES era un esforç legítim i amb contingut propi per la construcció de país, que passa per un arrelament poble a poble i que és capaç de projectar de nou “la mateixa il·lusió que va tenir Josep Vicente, polític integrador i impulsor de grans majories socials”, va dir.

El més llegit

I després