I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

L’ECLIPSI ES VA AMAGAR ENTRE ELS NÚVOLS
L’expectació generada per l’eclipsi del divendres passat es va esvair en gran part pels núvols que durant tot el matí varen tapar el cel de la nostra comarca, la qual cosa no fou impediment per carregar-se paciència a l’espera d’alguna generosa clariana que permetés immortalitzar l’històric moment.
Així ho va fer el fotògraf ganxó, Jordi Gallego, que va personalitzar la captura del fenomen amb les arcades del passeig marítim en un dels pocs moment en què la superposició de la lluna fou visible i que va permetre realitzar aquest original document.

ECLIPSI

 


ANTONI VIÑAS FARÀ UNA MASTER-CLASS DE XOCOLATA

En el marc de l’activitat del Mercat del Brunyol que durant el pont de Setmana Santa se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols, una de les activitats paral·leles és la Màster-class de Xocolata que el mestre pastisser ganxó, Antoni Viñas, de Pastisseria La Vienesa, oferirà al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Les persones que hi vulguin participar cal que facin la inscripció prèvia al mateix Monestir o bé al correu adl@guixols.cat. Les places són limitades i el preu d’inscripció és de 5 euros.

500 VIÑAS


CURS DE CÒMIC A LA BIBLIOTECA
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a través de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit del carrer Surís, 28-34, organitza un curs de Còmic destinat a nois i noies d’entre 8 a 14 anys que impartirà Gerard Vellvehí.
Les dates del curs seran: els dies 30 i 31 de març i 1 d’abril des de les 10:30 h. fins les 12:00 h. Les places són limitades.
Cal fer les inscripcions al telèfon: 972 32 4057 o bé al correu: biblioteca@guixols.cat

500 CÒMICS

 


PRESENTACIÓ DEL POEMARI D’ÀNGEL LOZANO
El proper dijous 26 de març a les 19:00 h. es presenta a la sala d’actes de la Biblioteca de Sant Feliu, el primer llibret de poemes d’un jove de 18 anys, originari d’Amposta, que resideix a Sant Feliu des de fa un temps. Es tracta d’Àngel Lozano que ha volgut fer un recull bilingüe de les seves vivències recollides des dels dotze anys a través de vint-i-dos poemes que recull en el seu primer treball anomenat “Una mirada a la vida”. Una òpera prima que s’ha autoeditat i que es podrà adquirir a la presentació, a la llibreria La Guineu i a la Rambla Vidal per Sant Jordi.

500 ALOZANO

 


INAUGURACIÓ DE L’ACCÉS AL REFUGI DEL PUIG

El proper dissabte, 28 de maig a les 11 del matí, es portarà a terme la inauguració de l’accés al Refugi del Puig, situat a les escales del carrer Penitència amb la possibilitat d’endinsar-vos pels túnels excavats a la roca, un refugi antiaeri de la Guerra Civil que durant dècades es va trobar colgat i que forma part de la història de la ciutat que complementa altres recuperacions de l’àmbit com la recuperació dels safareigs, la construcció de la nova plaça i de les noves escales on es troba l’accés entre altres.

500 REFUGI

 


“SPARKS”, NOU DISC DE BULLIT
Aquests darrers dies hem publicat la notícia de la mort de Ferran Bonet, el baixista del grup ganxó Bullit, a la dreta de la fotografia. A mitjans de la setmana passada la revista digital Zona-Zero.net, a més de tenir un record pel músic, aporta la notícia de la sortida del nou disc de la banda “Sparks”, editat per BCore i la possibilitat de reproduir els arxius de les seves cançons i, con apunten des de la web: “No se nos ocurre un mejor homenaje que escuchar su música. Muchos ánimos a sus compañeros, amigos y familiares. Descanse en paz”: http://www.zona-zero.net/news/2015/03/18/20087-estrenamos-sparks-el-nuevo-disco-de-bullitt

500 BULLIT

 

LOS BROTHERS ANUNCIEN LA SEVA TORNADA ALS ESCENARIS
El duet de germans ganxons, Adrián i Rubén Milena tornen a refundar el duet musical que amb el nom de Los Brothers, ells mateixos varen dissoldre per la marxa d’Adrián Milena a escenaris de tot arreu arrel de la seva incursió en els circuits de música electro-llatina defensant temes propis com “Y te vas”, “Siento su calor” i “Move your body” que va editar i interpretar en les festes dels 40 Principals, entre altres. Viscuda l’experiència, els germans anuncien que han decidit actualitzar l’espectacle que oferien als escenaris per iniciar una nova etapa on no hi faltaran noves composicions pròpies, com una que estan ultimant inspirada amb 50 sombras de Grey, així com un canvi d’imatge com es mostra a la foto promocional.

500 BROTHERS

 


PRESENTACIÓ DE LLIBRES A CAN NOGUERA
El proper dissabte, 28 de març a les 19:30 h. al restaurant Can Noguera del Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols, l’autora olotina, Sílvia Vilacoba, presentarà la seva darrera novel.la “Sempre junts”, continuació de “Vine amb mi”, de temàtica , ambientada a la Costa Brava que ella defineix com un “Grey a la catalana, més proper i més realista”. En el mateix acte l’escriptor, Manel Fortis, presentarà el seu llibre d’humor “A Can Pistraus”. La presentació és oberta a tothom.

500 VILACOBA

 

 

LA CUP INSTA A LA RECUPERACIÓ D’UNA FONT PÚBLICA
LA CUP- Guíxols ha instat al consistori a solucionar el subministrament d’aigua de la font de la Plaça del Sot dels Canyers Després de l’Assemblea celebrada el 15 de març. Afegeixen que “ recollint les demandes del veïns del barri del Sot dels Canyers, cal reactivar el subministrament d’aigua a la font del parc infantil situat front l’escola Baldiri Reixach de la recent anomenada plaça de la Llibertat”. Consideren que “a banda de ser imprescindible en un parc situat a la sortida d’una escola és l’únic punt proper d’abastament d’aigua potable per a molt veïnat que no pot pagar les factures d’un bé comú privatitzat i car”. Afirmen que, segons el veïnat, “la font ha estat tancada per evitar precisament que la gent amb més dificultats accedeixi a l’aigua” i emplacen a l’Ajuntament a que solucioni aquesta situació de forma immediata atès que “s’està impedint a beure aigua lliurement als veïns i veïnes del Sot del Canyers”.

CUP

 

El més llegit

I després