La plataforma ciutadana “Guíxols des del carrer”  ha arribat a una acord per formar una candidatura amb el suport d’ICV-EUiA i  l’assemblea local del Procés  Constituent per presentar-se plegats a les eleccions municipals del 24 de maig. La candidatura tindrà el nom de “Guíxols des del carrer-e “ ja que la forma jurídica adoptada serà l’Entesa de Progrés Municipal.
L’acord preveu el respecte de tots els grups politics signants  per les línies mestres aprovades per les assemblees ciutadanes que han anat configurant la candidatura des de febrer de l’any passat. Un dels compromisos principals és el respecte pel Codi Ètic i  la voluntat de treballar el programa de forma assembleària, amb la participació de la ciutadania en general i de les persones adherides a la plataforma.
La llista electoral serà votada per les persones adherides que decidiran l’ordre de la candidatura si bé s’articularan els mecanismes per una correcta representació de dones i homes. Aquesta assemblea per decidir la llista es farà el proper divendres 27 de març.