I després

Pink Martini obren divendres el Porta Ferrada amb el concert inaugural de la 61 edició

La banda oferirà algunes de les peces que han de formar part del seu darrer disc, a més de repassar els seus grans èxits

Compartiu aquesta història

El nordamericans Pink Martini seran els encarregats del concert inaugural de la 61a edició del Festival de la Porta Ferrada que comença aquest divendres 7 de juliol. Serà amb una actuació que començarà a les 10 de la nit a l’escenari del Guíxols Arena.

Amb la inconfusible veu de China Forbes, i comptant amb la direcció de Thomas Lauderdale, Pink Martini torna al nostre país per oferir un únic concert a Espanya. La banda de Portland proposarà a Sant Feliu el seu nou espectacle, on estrenaran les cançons del que ha de seu el seu proper àlbum, a més de repassar alguns dels seus èxits més destacats, per fer les delícies del públic.

La formació va ser creada l’any 1994 i el 1997 llençaven al mercat el que va ser el seu disc debut ‘Sympathyque’, convertit ràpidament en un gran èxit i superant de llarg el milió de còpies venudes. Amb aquest treball, també es varen fer un forat al panorama musical internacional.

Podeu accedir a la venda de les darreres entrades al web del Porta Ferrada fent clic aquí.

El més llegit

I després