I després

Xerrada sobre el món dels rellotges d’immersió a la Cambra de Comerç

Anirà a càrrec de Sergi Luque, redactor expert del sector rellotger i també col·leccionista

Compartiu aquesta història

L’Espai del Rellotge i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols organitzen una xerrada sobre els rellotges d’immersió que se celebrarà el diumenge 16 de juliol al matí a la seu de la Cambra, al Passeig dels Guíxols.

El responsable de la xerrada serà Sergi Luque, redactor expert del sector rellotger i també col·leccionista. La sessió serà de caire didàctic i distès, per apropar tota la història d’aquests rellotges de manera entenedora i dinàmica. La seva finalitat és mostrar com és el món d‘aquest tipus de rellotges, des de la seva creació fins a l’actualitat, descobrint quina ha estat la seva evolució. Així ens ho explica Luque.

Aquest tipus de rellotges s’han adaptant en el temps, ja sigui per exigències militars o dels propis usuaris d’aquest tipus de maquinari.

La sessió començarà el diumenge 16 de juliol a partir de les 11 del matí i no cal inscripció prèvia per assistir-hi. Des de l’organització s’espera l’assistència de persones de gremi de rellotgeria de Girona com també d’aficionats i col·leccionistes d’aquests rellotges d’immersió.

El més llegit

I després