I després

Dissabte torna el ‘Música als puestus’ amb Le Tangó i Miratjazz

El certamen musical s'allargarà durant tot l'estiu en diversos espais emblemàtics de la ciutat

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte comença una nova edició del ‘Música als puestus’ que organitza Mascanada6. Es tracta d’una sèrie de concerts gratuïts que se celebren en diversos emplaçaments de la nostra ciutat. A més de gaudir de cadascuna de les propostes musicals, el públic hi trobarà servei de bar.

La primera actuació tindrà lloc dissabte al sector de la Plaça del Monestir, al carrer de Martí Casals, un espai sorgit després del cobriment de la riera del Monestir, a partir de les 8 del vespre. Es tracta de dos concerts que aniran a càrrec de Le Tangó i Miratjazz. El president de l’entitat, Marc Calvet, ens explica com serà la proposta musical que obrirà el certamen d’aquest estiu.

Les altres actuacions previstes durant tot l’estiu aniran a càrrec de Dolça i la seva música electrònica, que es podrà veure a l’Espigó de Rius i Calvet el divendres 21 juliol a les 23.30 hores.

The Ringos, una formació de tribut a The Beatles, proposaran el seu repertori el divendres 11 d’agost, a les 10 de la nit, al Salvament.

Finalment, per tancar el certamen el dia 26 d’agost, el concert serà amb Albert Montero al Parc Central. Hi oferirà el seu so Folk-Pop a partir de les 9 de la nit. Accediu a més informació a través del web de Mascanada6 clicant aquí.

El més llegit

I després