I després

Dissabte s’inaugura l’exposició ‘Inspiració mediterrània’ a La Nau Blau amb artistes internacionals

La mostra es pot visitar fins a finals d'agost en horari de tarda a l'espai situat al carrer Sant Isidre

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 8 de juliol a les 7 de la tarda s’inaugurarà a la sala d’exposicions La Nau Blau de Sant Feliu una mostra col·lectiva amb 8 escultors i un pintor de trajectòria nacional i internacional. Les obres tenen un denominador comú, que és l’amor per la Mediterrània.

El pintor Suso Camuñas, un dels artistes que hi exposarà i un del impulsors de la mostra, ens explica en què consisteix la proposta artística i quines són les obres que hi presentarà, que s’emmarquen dins la seva col·lecció ‘Flors d’Estels’.

Entre els artistes que hi exposaran es troben el propi Camuñas, l’escultora catalana de renom internacional, Rosa Serra, i els escultors francesos Pierre Content, Casa Sagols, Malou Beltrain, Françoise Comaills, Renne Bouygues, Augusta Martínez i Elisabhet Lompias.

Els estils que es podran veure a l’exposició inclouen art modern, surrealista o abstacte, creats amb materials com pedra, argila, bronze o resina. Camuñas ens parla de com va gestar-se el projecte en un inici, una idea que va començar a treballar amb un dels patrocinadors de la mostra, Isaac Giró.

La mostra es podrà visitar fins el 30 d’agost, de 5 de la tarda a 9 del vespre, a La Nau Blau del carrer Sant Isidre número 21 de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després