I després

Obertes les inscripcions per la xerrada sobre el patrimoni arquitectònic dels llocs i masies de l’Ardenya

La proposta anirà a càrrec de l'historiador i escriptor Gerard Bussot i tindrà lloc el 13 de gener al migdia a l'ermita de Sant Amanç

Compartiu aquesta història

Ardenya Patrimoni i Natura ha organitzat una xerrada pel proper dissabte 13 de gener anomenada ‘Llocs i Masies de l’Ardenya: Patrimoni Arquitectònic’, per la qual les inscripcions ja estan obertes.

La proposta estarà conduïda per l’historiador i escriptor Gerard Bussot i proposarà descobrir què se sap en l’actualitat, què en queda i com eren aquestes explotacions agrícoles i forestals després de 70 anys de progressiu abandonament.

Aquesta activitat és la continuació d’una xerrada que es va celebrar amb anterioritat i que tractava sobre les fotografies fetes en masies i espais de l’Ardenya i que ja formen part del patrimoni fotogràfic. El secretari de l’entitat, Xavier de Blas, ens parla d’aquesta nova proposta.

La xerrada es farà a les 12 del migdia a l’Ermita de Sant Amanç. L’aforament és limitat i l’accés, gratuït i obert a tothom. La inscripció es pot fer per correu electrònic a info@ardenya.cat. Un cop acabi l’activitat hi haurà un refrigeri pels assistents.

El més llegit

I després