I després

Centenars de persones participen en les quines organitzades a Sant Feliu

Queda per celebrar la segona quina del Club de Futbol Sant Feliu que tindrà lloc el 6 de gener a les 7 de la tarda

Compartiu aquesta història

Les quines que han organitzat a l’envelat del Guíxols Arena el Club de Futbol Sant Feliu de Guíxols, la Colla Carnavalesca Uuhquexungu!! i el Club Bàsquet Sant Feliu, s’han convertit en un dels grans èxits d’assistència durant aquestes festes.

Els Uuhquexungu!! havien preparat una quina que fins ara no s’havia vist a la ciutat, en format nocturn i que començava a les 11 de la nit i s’allargava fins les 2 de la matinada. Clara Nualart, presidenta de l’entitat, explica que es varen vendre totes les entrades i que s’han superat les expectatives que es tenien des de l’organització.

Per la seva banda, el Club Bàsquet Sant Feliu s’estrenava en l’organització de quines a la nostra ciutat, en aquest cas en una proposta que va tenir lloc el primer dia de l’any a les 6 de la tarda. El president del club, Jordi Pujol, destaca l’èxit de l’activitat, que va comptar amb la participació d’uns 700 assistents.

El Club de Futbol Sant Feliu tornava aquest any a organitzar dues quines. La primera es va celebrar el dia de Sant Esteve i la segona, tindrà lloc el dia de Reis. La presidenta de l’entitat, Laia Bodro, explica que la primera d’elles va ser un gran èxit.

La segona quina del club de futbol ganxó per aquestes festes serà el dia de Reis, el proper 6 de gener, a l’envelat del Guíxols Arena a partir de les 7 de la tarda.

El més llegit

I després