I després

En marxa les inscripcions per la segona edició del Correpoble on es pot representar a Sant Feliu

La sortida serà des de Calonge-Sant Antoni el 23 de març al matí i la prova està oberta a majors de 12 anys

Compartiu aquesta història

Imatge: Correpoble.cat

Ja s’han obert les inscripcions per apuntar-se a la segona edició de la cursa del Correpoble que sortirà el dissabte 23 de març des de Calonge-Sant Antoni a partir de les 10 del matí. Aquesta és una prova on hi participen els municipis del Baix Empordà en la que cada persona hi corre representant una de les poblacions de la comarca.

Aquesta cursa, de 10 quilòmetres, està oberta a tothom que hagi nascut abans de l’any 2012 i es pot fer corrent, caminant o en marxa nòrdica. La regidora d’Esports, Mireia Borrego, anima així als ciutadans de Sant Feliu a participar a la prova representant el nostre municipi.

Les inscripcions que es facin fins el 3 de març tenen un cost de 8 euros per a les persones que no vulguin samarreta i que ja es varen inscriure l’any passat, i de 15 euros pels qui vulguin samarreta i siguin nous inscrits. Del 4 al 17 de març, fins la mitjanit, el preu de la inscripció es de 10 euros si no es vol samarreta i s’estava inscrit l’any passat, i de 18 euros pels nous inscrits que vulguin samarreta.

L’organització recorda que les persones inscrites abans del 18 de febrer tindran garantida la samarreta del seu municipi pel dia de la cursa. Les que s’hi apuntin després, podran disposar de la samarreta del seu municipi fins a exhaurir-ne les existències. Totes les persones que no tinguin la samarreta el dia de la cursa, podran recollir-la els dies següents en els llocs i dates que es donaran a conèixer des de l’organització.

En el passat Correpoble, 152 persones varen córrer per Sant Feliu de Guíxols en la primera edició que va sortir des de Palamós.

El més llegit

I després