I després

Més de 2.000 persones assisteixen a la Gran Cantada de Cançó de Taverna

Més de 2.000 persones van assistir aquest dissabte a la nit a la Gran Cantada enmarcada dins el Cançó de Taverna que es celebra a Sant Feliu de Guíxols fins el 6 de setembre.

Compartiu aquesta història

Més de 2.000 persones van assistir aquest dissabte a la nit a la Gran Cantada emmarcada dins el Cançó de Taverna que es celebra a Sant Feliu de Guíxols fins el 6 de setembre.

Enguany, aquest certamen celebra els 25 anys, i l’emplaçament, a peus del mar al passeig de Rius i Calvet en un nou escenari situat entre la sorra i l’aigua, va rebre als quatre participants: Josep Andújar Sé, la Colla Jacomet, l’Arjau i Port-Bo, que van oferir el seu millor repertori i van comptar amb la complicitat d’un públic entregat des del minut zero.

Abans de la cantada, l’alcalde, Carles Motas, acompanyat de la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, va convidar tothom a gaudir d’una gran nit, i va indicar que aquest certamen anirà a més. De fet, la regidora, en declaracions a Ràdio Sant Feliu, va afirmar que la idea és que aquesta Gran Cantada es consolidi “com una de les més importants de l’estiu”.

L’alcalde, Carles Motas, acompanyat de la regidora Núria Cucharero, va dirigir unes paraules al públic assistent a la Gran Cantada abans d’iniciar-se els concerts.

 

Més de 2.000 persones van omplir les cadires i grades del Passeig de Rius i Calvet en una exitosa Gran Cantada.

 

Durant la primera part de la nit, el cantautor local Josep Andújar “Se” va fer una incursió al seu últim disc, Amorimar, junt amb alguns dels seus clàssics.

 

La Colla Jacomet van fer d’autèntics representants de les cançons de les tavernes, amb peces picants i recreant amb la música els ambients dels locals on s’hi reunien pescadors i tapers.

 

Després del cremat, que es va servir a la mitja part, van pujar a l’escenari el trio Arjau, acompanyats d’alguns dels seus temes més importants.

 

Els palafrugellencs Port-Bo van repassar el seu repertori de valsets, boleros, sardanes i havaneres, i van elogiar l’entorn on actuaven.

 

Els propers concerts emmarcats dins el Cançó de Taverna 2019 són:

•Dissabte 24 d’agost a les 22.00 hores al far del moll, Cançons de Mar a Far de l’Escullera amb el cantautor Sé i la Colla Jacomet
•Divendres 6 de setembre a la mateixa hora, al Parc Central, Cantada al Barri del Molí de Vent amb la Colla Jacomet

El més llegit

I després