I després

Exhibició i cursos de tango a Sant Feliu de Guíxols

Del dijous 29 d'agost fins el diumenge 1 de setembre, al pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols, l'Associació My Tango Costa Brava organitza una sèrie d'activitats com milongas, classes, espectacle, excursió i asado. L'organitzadora de l'esdeveniment, Teresa Do Carmo, ens en parla.

Compartiu aquesta història

Del dijous 29 d’agost fins el diumenge 1 de setembre, al pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols, l’Associació My Tango Costa Brava organitza una sèrie d’activitats com milongas, classes, espectacle, excursió i asado.

És la 5a edició d’aquest certamen en el que el tango n’és el protagonista. En aquests quatre dies es podrà aprendre o perfeccionar aquest ball amb les classes impartides per professionals. Per a inscripcions als cursos i a les altres activitats podeu clicar aquí.

El darrer dia hi haurà un espectacle de tango al Pavelló Carles Nadal i Cosp a les 20.00 hores, amb les parelles Margarita Klurfan i Walter Cardozo i Marie-Pi Gabis i Eric Schmitt. El preu de les entrades és de 12€ si són anticipades i de 15€ a taquilla, i es poden adquirir a la Oficina de Turisme de Sant Feliu o bé al seu lloc web.

Hi participaran també els DJ’s internacionals Gabriel Sodini i Víctor Pisano de Buenos Aires, Joan Moreno The Boss de Barcelona, i Marie-Pi & Eric Schmitt, de França.
L’activitat està organitzada per My Tango Costa Brava amb la col.laboració de l’Ajuntament de la Ciutat.

L’organitzadora de l’esdeveniment, Teresa Do Carmo, ens explica algunes de les novetats d’enguany:

El més llegit

I després