I després

La Gran Cantada del Cançó de Taverna estrena nou escenari sobre l’aigua a Rius i Calvet, aquest dissabte

Demà dissabte 17 d’agost tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la Gran Cantada que s’emmarca dins el Cançó de Taverna d’enguany i que s’allarga fins el 6 de setembre.

Compartiu aquesta història

Demà dissabte 17 d’agost tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la Gran Cantada que s’emmarca dins el Cançó de Taverna d’enguany. La mostra s’allarga fins el 6 de setembre.
Aquest any, l’escenari s’ubica al sector del Passeig de Rius i Calvet i una part d’ell està situat a la sorra de la platja i l’altra sobre l’aigua.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, explica que “creiem que és un lloc idoni per celebrar una cantada d’havaneres i hem volgut que sigui espectacular i que es consolidi com una de les més importants de l’estiu”.

La regidora Núria Cucharero ha explicat als mitjans la proposta d’aquest any per la Gran Cantada del Cançó de Taverna 2019.

 

Està previst col.locar 1.000 cadires pels assistents que estaran situades a la sorra i també a les graderies de Rius i Calvet. La gent que ho desitgi també podrà seure a la sorra o a les grades.
Els concerts començaran a les 22.00 hores, comptaran amb les actuacions del cantautor Sé, la Colla Jacomet, Arjau i Port Bo, i l’entrada és gratuïta. A la mitja part es servirà cremat per a tothom.

El més llegit

I després