I després

Aida Bertran Izquierdo guanya la 46a. Travessia de Sant Feliu de Guíxols

La nedadora Aida Bertran Izquierdo es va emportar aquest diumenge la 46a. Travessia nedant de Sant Feliu de Guíxols, que tenia un recorregut de 1.100 metres amb sortida des de la Cala de Port Salvi i final a la Platja de la Ciutat.

Compartiu aquesta història

La nedadora Aida Bertran Izquierdo es va emportar aquest diumenge la 46a. Travessia nedant de Sant Feliu de Guíxols, que tenia un recorregut de 1.100 metres amb sortida des de la Cala de Port Salvi i final a la Platja de la Ciutat. El seu temps va ser de 14 minuts i 27 segons, convertint-se també en la primera dona en guanyar aquesta competició en tota la seva història.

Aida Bertran va ser la guanyadora de la Travessia 2019, convertint-se, a més, en la primera dona en aconseguir-ho.

 

El regidor de Participació Ciutadana, Salvador Calabuig, va entregar alguns dels premis de la Travessia. A la imatge, amb la guanyadora, Aida Bertran.

 

El segon classificat va ser Marc Pou Fernández, amb un temps de 14 minuts i 29 segons. El tercer, Gerard Roura Clemente, amb un temps de 14 minuts i 34 segons. Clicant aquí podeu consultar tota la classificació.

El segon classificat, Marc Pou, va rebre el trofeu de la mà d’Enric Pla.

 

A partir de les 11.30, una hora després de la sortida de la primera travessia, des de la platja del Racó de Garbí va sortir la Travessia de l’Espigó, amb un recorregut de 400 metres i amb arribada també a la platja gran.
El primer classificat va ser Joan M. Sánchez López; el segon, David Sánchez López; i el tercer, Erik Molina Pérez. Teniu accés a la classificació completa clicant aquí.

A la imatge, diversos responsables de l’organització, patrocinadors i col.laboradors.

 

Centenars de persones es van acostar fins a la platja, l’espigó i el Passeig de Rius i Calvet per seguir les competicions i l’entrega de premis. La Travessia va ser organitzada pel Club Aquàtic Xaloc i va comptar amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu.

A la imatge, desenes de persones durant l’entrega de trofeus als diversos classificats.

El més llegit

I després