I després

Melendi, Nena Daconte o La Casa Azul entre els artistes de l’Idilic Festival d’aquest juliol a Sant Feliu

El festival s'havia de celebrar a Platja d'Aro però l'organització explica que per canvis "inesperats en l'acollida institucional" no es pot fer allà

Compartiu aquesta història

Els propers 28 i 29 de juliol arriba fins a Sant Feliu l’Idilic Festival, que portarà fins al Guíxols Arena a destacats artistes del panorama musical com ara Melendi, Nena Daconte o La Casa Azul.

Altres artistes que formaran part del cartell d’aquests dos dies de música són Maldita Nerea, Dani Ocean, Daniel Fernández, Leo Rizzi, Marlena, Lalaloveyou i Pole. Podeu accedir a la venda d’entrades al web del festival clicant aquí.

L’Idilic Festival s’havia de celebrar a la població veïna de Platja d’Aro, però segons explica l’organització en un comunicat, a causa “d’un canvi inesperat en l’acollida institucional, política i administrativa de Platja d’Aro després de les eleccions del passat maig”, la primera edició d’Idilic Festival se celebrarà al Guíxols Arena de Sant Feliu.

Josep Saballs, regidor responsable del festival, explica que la ciutat acull amb il·lusió aquesta proposta musical amb la intenció que acabi incorporant-se al “festival de festivals” que és el Porta Ferrada.

Des de l’organització de l’Idilic recorden que l’espai del Guíxols Arena s’adapta “perfectament” a les necessitats tècniques per poder celebrar la proposta musical amb els “estàndards d’excel·lència que sustenten els valors tècnics i culturals del nostre festival”.

Saballs explica que aquest és un format de concerts que no és habitual a la nostra ciutat, un sistema que es vol sumar a les propostes del Porta Ferrada.

Des de l’organització recorden que totes les persones que ja han adquirit les seves entrades i que s’allotgen a Platja d’Aro, tindran disponibles uns autobusos gratuïts per desplaçar-se fins als concerts a Sant Feliu.

El més llegit

I després