I després

El Xaloc obre les inscripcions per la Volta del Serrà que inclourà una prova d’iniciació a la natació

Com a novetat hi haurà una prova anomenada 'Juriola' on qui vulgui podrà fer uns trajectes nedant per iniciar-se en el món de la natació

Compartiu aquesta història

L’Aquàtic Club Xaloc ja ha obert les inscripcions per la Volta del Serrà que se celebrarà a la ciutat el proper diumenge 27 d’agost i que consta d’un recorregut de 7 quilòmetres.

Aquesta històrica prova consisteix en una travessia per parelles, on un va nedant i l’altre l’acompanya amb el caiac, i que poden anar-se rellevant tantes vegades com creguin necessari.

Josep Maria Esteva, president de l’entitat, ens parla de la prova, que donarà inici a les 9 del matí amb sortida des de la platja gran de la nostra ciutat

Els participants a la prova poden portar el seu propi caiac o bé agafar-ne un que els facilitarà l’organització abans de l’inici de la competició.

Aquest any, i com a novetat, el Xaloc ha preparat una prova d’iniciació a la natació que s’anomena ‘Juriola’. Es tracta d’una activitat gratuïta i que està dirigida a qui vulgui fer-la mentre s‘espera que els participants de la Volta del Serrà acabin el recorregut, que sol ser d’unes 2 hores.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del web del Xaloc clicant aquí.

El més llegit

I després