I després

Joaquim Hernández exposa a l’Espai 59 les obres on representa les 24 hores del dia

Compartiu aquesta història

Demà divendres 14 de juliol s’inaugurarà a Galeria DuvanEspai 59 de Sant Feliu de Guíxols una mostra de l’artista Joaquim Hernández, que sota el nom de ’24 horas del día’, presenta una sèrie de 24 obres de gran format en les quals representa les vint-i-quatre hores del dia. La mostra es podrà veure fins el 15 d’agost a l’espai situat al carrer Joan Maragall, 59.

L’artista ens explica quines són les obres que podrà veure el públic que s’hi apropi, unes peces que mesuren 2 metres d’alçada.

Hernández explica que una de les inspiracions per crear les seves peces prové de l’obra de Claude Monet, obtenint unes obres que volen ajudar a l’espectador a reflexionar sobre el sentit de la vida

El vernissatge de l’exposició es farà aquest mateix divendres a partir de les 6 de la tarda. Entre els projectes que té previstos l’artista properament s’inclouen diverses accions a Bèlgica, que és on resideix actualment, i on hi treballarà amb diverses tècniques com ara la serigrafia, la litografia i la ceràmica.

El més llegit

I després