I després

Es faran controls de velocitat durant l’estiu amb un radar mòbil

Compartiu aquesta història

Des del proper dilluns 17 de juliol i fins el 31 d’agost, la Policia Local de Sant Feliu realitzarà controls aleatoris de velocitat a la ciutat amb un radar mòbil que s’instal·larà sense previ avís.

Tots aquells conductors que vagin per sobre del límit de velocitat però no sobrepassin el 30% de la velocitat permesa, seran informats. Els qui el sobrepassin, seran sancionats. Segons destaquen des del cos de la Policia “la voluntat és incrementar la seguretat en zones on els ciutadans han presentat històricament queixes per altes velocitats”.

Segons registres dels radars fixos de la ciutat, un 85% dels conductors respecten els límits de velocitat establerts a Sant Feliu. Aquest radars fixos estan situats a l’entrada del municipi i són uns equips que no multen però que sí que registren les dades.

Segons les dades recollides, alguns dels infractors superen lleugerament el límit permès però n’hi ha entre un 2 i un 3% que fan imprudències al volant, arribant fins i tot a doblar la velocitat permesa.

El més llegit

I després