I després

Mascanada6 organitza una nova lectura teatralitzada amb sopar a l’Ermita de Sant Amanç

Food & Book és una trobada entre amics on, a partir d’un fil conductor, es teatralitzen textos variats, per acabar fent un vernissatge entre els assistents i sopar plegats

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 13 de gener a les 20.30h a l’Ermita de Sant Amanç, Mascanada6 organitza un Food & Book, que és una lectura teatralitzada amb sopar. La proposta inclosa dins la seva nova programació cultural és una trobada on, a partir d’un fil conductor, es teatralitzen textos variats, que poden anar des de Mercè Rodoreda a Pedro Almodóvar, passant per T de teatre, altres autors coneguts, altres menys coneguts, etc.

Ens ho explica Marc Calvet, un des responsables de Mascanada6.

S’haurà de portar alguna cosa de menjar que es pugui compartir, per acabar fent un vernissatge entre els assistents i sopar plegats.

En aquesta nova edició, Mascanada6 inclou en la seva programació activitats de diverses disciplines com poesia i música, masterclass, diferents tipus de tallers, performance corporals o concerts de música indie folk, pop i electrònica, folk fosc, etc.

Les trobades son de petit format, properes i intimistes i es fan en col·laboració amb l’Associació Ardenya, Patrimoni i Natura.

El més llegit

I després