I després

Dissabte 20 de gener es presenta el llibre ‘Ava al paradís’ de Mateu Ciurana

Una història, que podria ser ben bé veritat, a l’entorn del que va viure l’estrella de Hollywood quan va ser a la Costa Brava i va donar a conèixer a tot el món aquest ‘paradís’

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 20 de gener a les 7 de la tarda a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols es presenta el llibre ‘Ava al paradís’ de Mateu Ciurana.

Podria ser que quan l’Ava Gardner va ser a Tossa per participar a la filmació de la pel·lícula La caixa de Pandora hagués estat uns quants dies perduda en un mas prop de Caldes? Qui era aquella persona que va ser detinguda per intentar posar cendres sota l’estàtua de la mateixa Ava Gardner a Tossa de Mar? I de qui eren les cendres?

Aquestes i altres preguntes potser troben resposta en la darrera novel·la de Mateu Ciurana. En aquest llibre el periodista de Caldes recupera el seu personatge detectiu-periodista Maurici Clapés per explicar-nos una història, que podria ser ben bé veritat, a l’entorn del que va viure l’estrella de Hollywood quan va ser a la Costa Brava i va donar a conèixer a tot el món aquest ‘paradís’ encara molt desconegut a la resta del món.

El més llegit

I després