I després

Cine Filo reflexiona sobre com la fe en un somni pot trencar amb totes les limitacions

Es porta a terme el proper dijous 18 de gener amb la projecció de la pel·lícula ‘Million Dolar Baby’ de Clint Eastwood

Compartiu aquesta història

El proper dijous 18 de gener de 16.30h a 19.30h a la 4a planta del Monestir, Sala Abat Panyelles de Sant Feliu de Guíxols, s’organitza una nova sessió del cicle de cinema i educació Cine Filo.

Aquestes sessions es porten a terme durant una tarda al mes amb la projecció d’una pel·lícula. Tot seguit es manté un diàleg amb una persona experta en els temes a tractar, en aquest cas amb Miquel Verdaguer, professor de filosofia, i l’alumnat de batxillerat de l’INS Sant Feliu de Guíxols pot optar a respondre unes qüestions de reflexió personal, fent que sigui una activitat de millora de la matèria de Filosofia, Psicologia o Anglès.

Ens ho explica Martina Ize, alumna del grau de filosofia de la UDG.

Frankie Dunn és un entrenador que malgrat el seu caràcter esquerp i la seva norma de no entrenar a noies, acaba entrenant a Maggie Fitzgerald. Maggie és una noia que vol ser boxadora i està disposada a fer el que sigui per a aconseguir-ho.

La lliçó més important que ensenya el film és la que utilitza per a la seva pròpia vida: per sobre de tot, sempre has de protegir-te.

Dirigida, produïda i interpretada per Clint Eastwood, Hilary Swank i Morgan Freeman, la pel·lícula ha estat guanyadora de 4 premis Oscar i 2 Globus d’Or.

Aquest projecte neix de la col·laboració de l’INS Sant Feliu de Guíxols i la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit i actualment és un cicle que s’inclou dins el programa ‘Educació 360, educació a temps complet’ de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament.

Al llarg del cicle s’han tractat diverses temàtiques amb Josep Ma Busquets, Alba Sidera, Pere Cortada, Joan Canimas, Nemrod Carrasco, Desiré Rodrigo o Benet Salellas, entre d’altres.

El més llegit

I després