I després

Mascanada6 organitza una lectura teatralitzada amb Meritxell Yanes

Oferirà textos de la poeta Caterina Albert, que amb la seva obra va donar inici a la tradició literària catalana escrita per dones, tot i que es va veure obligada a amagar la seva identitat sota el pseudònim masculí de Víctor Català

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 27 de gener a les 20h a l’Ermita de Sant Amanç, Mascanada6 presenta una de les seves trobades de petit format, properes i intimistes, que forma part de la seva nova programació cultural.

Es tracta de la lectura teatralitzada de Meritxell Yanes, que oferirà textos d’una novel·lista, narradora, autora teatral i poeta, que amb la seva obra va donar principi a la tradició literària catalana escrita per dones, encara que, com en el cas d’altres escriptores europees de la seva època, es va veure obligada a amagar la seva identitat sota el pseudònim masculí de Víctor Català.

Ens ho explica, l’actriu que amenitzarà la vetllada, Meritxell Yanes.

Durant la lectura es farà un repàs d’algunes de les seves narracions escrites entre l’Escala i Barcelona, relats que desafien la moral i posen el dit al bell mig de la llaga. Un reflex de la societat de mitjans del segle XX, escrits per una dona que amb 80 anys encara signa amb pseudònim masculí i mira el món més fresca que una rosa.

Per a més informació i venda d’entrades entreu a mascanada6.com

El més llegit

I després