I després

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament es mostra satisfeta del ple absolut de les visites guiades “Guíxols Experience”

Les visites han anat a càrrec d'Anna Cuenca, Isidre Ribera, Josep Maria Vicens, Alfons Hereu i Josep Andújar, guixolencs estretament vinculats amb la ciutat

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu ha coordinat un any més, un seguit de visites arreu de la ciutat, uns recorreguts guiats i protagonitzats, per guixolencs estretament vinculats amb els temes que s’hi han exposat.

Les sessions s’han centrat en la història amb vivències personals de les tavernes de Sant Feliu de Guíxols al segle XX.

El Barri del Puig, la vida quotidiana durant la Guerra Civil i la postguerra, la història de l’edifici dels safareigs del Puig, i l’entrada al refugi.

L’arribada dels primers turistes a la ciutat a mitjans dels anys cinquanta.

El tren, visitant els vestigis de l’estació del pas del carrilet, que durant anys fou un dels motors econòmics guixolencs. I la descoberta de Vilartagues, el barri més gran de la ciutat.

Segons explica Núria Cucharero, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, “no només s’han omplert les visites guiades sinó que fins i tot hi han hagut llistes d’espera per participar-hi.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols agraeix la tasca dels guies locals que han participat aquest estiu, els mesos de juliol i agost, en la campanya Guíxols Experience, que ha arribat a la seva setena edició. Aquest any, les visites han anat a càrrec d’Anna Cuenca, Isidre Ribera, Josep Maria Vicens, Alfons Hereu i Josep Andújar.

El més llegit

I després