I després

La 61 edició del Porta Ferrada tanca aquest cap de setmana amb més de 6.000 espectadors entre els 2 concerts finals

El Festival ha ofert un total de 66 espectacles en l’edició 2023

Compartiu aquesta història

L’edició 61 del Festival de Porta Ferrada tanca aquest cap de setmana amb els concerts de Sopa de Cabra i el dels Amics de les Arts + The Tyets.

Un total de 6.000 espectadors assistiran a aquesta cita doble que tancarà una edició que ha ofert 66 espectacles, sumant els de la 3a edició del Salat Festival de l’Humor de Porta Ferrada, en el qual hi van actuar artistes com: Martita de Graná, Berto Romero, Bruno Oro, Adri Romeo i Ignasi Taltavull o Mario Ezno entre d’altres.

Aquest dissabte 26 d’agost els Sopa de Cabra ens oferiran a partir de les 22h al Guíxols Arena, el seu darrer concert de l’any. De fet només han ofert amb aquest, dos concerts aquest 2023, després de la gira que van oferir el passat any per commemorar el 30è aniversari de la publicació del disc ‘Ben endins’. El més venut de la història del pop rock en català.

Ens parla dels concerts el director artístic del festival, Albert Mallol.

I ja diumenge 27 d’agost a partir de les 20h, també a l’auditori a l’aire lliure més gran de Catalunya, al Guíxols Arena, serà el torn dels Amics de les Arts i The Tyets.

Des de l’organització del Festival es mostren contents i molt satisfets d’aquesta edició.

El Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols és un dels més reconeguts per premsa, crítica i públic. S’ha aconseguit marcar un punt de qualitat inigualable. La propera setmana tindrem les xifres totals i el balanç d’aquesta temporada del degà dels Festivals de Catalunya.
La venda d’entrades es pot fer a través de www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

El més llegit

I després