I després

L’Ajuntament recicla uns contenidors vells i els converteix en espais per les colònies de gats ferals

En aquest recintes, els animals de les colònies controlades per Projecte Gat hi troben alimentació i un lloc on protegir-se de les inclemències

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través de Projecte Gat, ha reciclat uns contenidors vells i els ha convertit en espais destinats a les colònies de gats ferals controlades més grans i conflictives de la nostra ciutat. A dins se’ls col·loca el menjar i també hi troben un espai on protegir-se del fred. La primera de les instal·lacions ja s’ha situat a la colònia que es troba al sector del carrer Adèn.

Aquests contenidors, desinfectats i adaptats, estan ubicats dins d’un espai tancat per evitar les molèsties d’altres animals. Ens ho explica la regidora de Medi Natural, Marifé Larragay, que es mostra “molt contenta” per aquesta actuació.

Des de Projecte Gat, que va iniciar-se l’any 2020 i es gestiona en coordinació amb Fundació Fauna, es porta el control de les colònies de gats ferals de Sant Feliu, es fan esterilitzacions i es vigila la salut d’aquests felins. També es gestionen diversos punts d’alimentació neta i segura a la ciutat amb els més de 50 voluntaris que formen part del projecte.

La finalitat de Projecte Gat és evitar el creixement desmesurat dels gats ferals als carrers de la ciutat, mantenir els espais nets i sense plagues, a més de millorar la salut d’aquests animals. Per informar-vos podeu trucar al 972 32 71 50 o accedir a tota la informació al web de l’Ajuntament clicant aquí.

El més llegit

I després