I després

S’organitza una recollida de joguines pels infants ingressats a l’Hospital Trueta

La Coral Cypsella se suma a la iniciativa i durant el mateix dia a la tarda interpretarà algunes nadales per als assistents

Compartiu aquesta història

Maison Marcel (maisonmarcel_sfg) i l’Escola Mico’s (micos.sfg) de Sant Feliu de Guíxols han organitzat per aquest dissabte 16 de desembre una recollida de joguines noves destinades a les nenes i nens que es troben ingressats a l’àrea de pediatria de l’Hospital Josep Trueta de Girona durant aquestes festes.

La responsable de l’establiment, Andrea Dopico, explica que aquesta iniciativa ha sorgit arran de l’experiència que va viure la família després del naixement de la seva filla Maia, que per problemes de salut va haver d’estar ingressada durant dos mesos en aquella àrea hospitalària.

Les joguines es recolliran al mateix establiment i després, els alumnes de l’escola embolicaran tots els regals recollits per ser entregats posteriorment al centre hospitalari, des d’on es repartiran als infants ingressats.

Les edats compreses pels regals són d’entre 0 i 18 anys i és preferible que siguin joguines dins de la seva caixa per evitar contaminació per bacteris o pols, per tant, els peluixos no són recomanables. No cal portar el regal embolicat, però si es fa, es demana etiquetar per a quina edat és recomenable i si és per a nena, nen o per ambdós.

La Coral Cypsella també se suma a la iniciativa i el mateix dissabte, a partir de les 18.30 hores, interpretarà algunes nadales per a tots els participants en la recollida de joguines i també per als assistents a la seva actuació.

El més llegit

I després