I després

L’AJUNTAMENT ESTÀ VALORANT LA POSSIBILITAT DE CONVERTIR EL CARRER RUFO EN VIAL DE SENTIT ÚNIC

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Sant Feliu està valorant l’opció de deixar la circulació del carrer Rufo tal i com es troba en l’actualitat.
L’actual situació del vial ve donada per les obres del futur Parc Central i el carrer Dos de Maig, que han provocat que el carrer Rufo passi a ser només de pujada i a tenir aparcament en batería.

Per l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, amb aquesta actuació s’ha comprovat que “ha disminuït molt el trànsit” al sector.
Per això, des del consitori, conjuntament amb la Policia Local -que valora positivament la iniciativa- i Mossos d’Esquadra, s’ha posat en estudi aquesta possibilitat.

L’actuació seria que el carrer Rufo fos només de pujada fins a arribar al Dos de Maig i que a l’hora de baixar es passi pel carrer Girona. L’estudi també inclou valorar si caldria canviar de sentit el carrer Camís.

Si finalment aquest canvi es fes realitat, per Motas això “treuria molt de trànsit de la rotonda que hi ha al Sorli Discau, on hi ha hagut algun accident, i facilitaria també que el que era una carretera es convertís en un carrer”.

Podeu escoltar les declaracions de Carles Motas a l’apartat A la Carta, aquí.

 

El més llegit

I després