I després

L’Ajuntament batejarà una plaça amb el nom de Pepe Rubianes en un acte obert a la ciutadania, aquest dissabte

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols posarà el nom de Pepe Rubianes a la plaça que ha sorgit després de l’actuació de Consistori a la casa ubicada al carrer Santa Llúcia. L’acte tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11.30 del matí al carrer Santa Llúcia número 48 i està obert a tota la ciutadania. Hi assistiran la germana de Pepe Rubianes, Carmen Rubianes; l’humorista Andreu Buenafuente; i autoritats locals.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols posarà el nom de Pepe Rubianes a la plaça que ha sorgit després de l’actuació de Consistori a la casa ubicada al carrer Santa Llúcia.
L’acte tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11.30 del matí al carrer Santa Llúcia número 48 i està obert a tota la ciutadania. Hi assistiran la germana de Pepe Rubianes, Carmen Rubianes, l’humorista Andreu Buenafuente, i autoritats locals. L’acte consistirà en descobrir una placa amb el nom del recordat artista.

L’organització del Singlot Festival va decidir que volia retre un homenatge a Pepe Rubianes en l’edició d’aquest any atorgant-li el Singlot d’Honor en el 10è. aniversari de la seva mort “com a símbol d’admiració i de reconeixement per haver sigut un dels millors còmics d’aquesta terra; el còmic del poble, el còmic més proper, el còmic més anàrquic, el més imprevisible i sobretot, el més lliure”. L’Ajuntament, davant d’aquesta iniciativa, va decidir que posaria el nom de l’humorista a un espai de la Ciutat, optant finalment per aquesta plaça de nova creació.

El 6 de juliol a partir de les 22.30 hores, coincidint amb l’espectacle Hem de parlar, nene de Carlos Latre, Andreu Buenafuente i Berto Romero, que tindrà lloc a l’Espai Port, es farà l’homenatge a Pepe Rubianes.

 

 

El més llegit

I després