I després

S’ENDERROCA LA CASA DEL CARRER SANTA LLÚCIA

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dimecres s’està procedint a l’enderroc de la casa que es troba al número 48 del carrer Santa Llúcia de Sant Feliu, una vivenda que no permetia el pas de vehicles, només el de vianants, i de manera molt justa.

Amb aquesta edificació, que ja estava afectada per vialitat a través del Planejament General, es va arribar a un acord amb la propietat i a inicis del passat 2017 l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va procedir a la seva compra.

Un cop es va adquirir la finca es va procedir a redactar el projecte del seu enderroc que finalment s’ha materialitzat.
Aquest matí de dijous, l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, i el regidor d’urbanisme, Josep Saballs, han visitat la zona de l’enderroc.

Carles Motas s’ha referit així a la qüestió:

L’actuació urbanística principal és que un espai que era una casa que estava abandonada des de feia molt de temps, ara el volem fer urbanitzar i que hi hagi un espai públic d’accés a tothom i que pugui ser en un espai millor en un carrer que necessita, no només aquesta inversió, sinó moltes altres que entren en la planificació que ja estem fent per les properes inversions.

Aquesta setmana s’acaba l’enderroc, a continuació es farà el sanejament de la zona i s’iniciarà el projecte de fer una petita plaça que farà que quedi un espai planer i accessible, amb paviment nou, uns bancs i la possibilitat de posar-hi també una font. Està previst mantenir el Ficus que es trobava a la part del darrera de la finca.

 

El més llegit

I després