I després

CONNEXIÓ DEL C/NOU DE SANT ANTONI AMB EL C/SANTA LLÚCIA

Compartiu aquesta història

En el carrer Santa Llúcia número 48 de Sant Feliu de Guíxols existeix una casa molt antiga que no permet el pas de vehicles, només permet el pas de persones i de manera molt justa. Aquesta casa, que ja estava afectada per vialitat a través del Planejament General, es va arribar a un acord amb la propietat i a inicis del passat 2017, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va procedir a la seva compra.

Segons declaracions de Josep Saballs, regidor d’urbanisme del Consistori de la ciutat, un cop es va adquirir la finca s’ha procedit a redactar un projecte d’enderroc, de tal manera que previsiblement i no hi cap imprevist d’última hora, abans de l’estiu la casa serà enderrocada i s’urbanitzarà el carrer Nou de Sant Antoni perquè vagi a enllaçar amb el carrer Santa Llúcia, d’aquesta manera tindrà sortida i connexió per a vehicles i deixarà de ser l’embut que generava aquesta casa.

A més segons Saballs, està en molt mal estat de conservació, feia molts anys que estava abandonada, que no hi viu ningú i també és un patiment dels veïns de l’entorn, que moltes vegades han fet arribar la inquietud de que es pogués desprendre’s part de la cornisa o de la teulada, de tal manera que solucionarem les dues coses.

Llavors el que queda de la casa que no està afectat per vialitat, és un triangle molt petit, que segurament ho pavimentarem, perquè quedi una petita placeta i amb algun element de mobiliari urbà, tipus un banc i una paperera perquè no hi cap gaire més cosa.

El més llegit

I després