1000 LUIS GONZALEZ TRIO

Agenda de concerts a Sant Feliu de Guíxols

•Gastro Jazz al Restaurant Metrònom/Les Noies de l’Elke Spa Hotel de la Rambla del Portalet de Sant Feliu de Guíxols. Serà el 4 de juliol, de 21.30 a 23.30 hores, amb Luis González Trío.
Són un dels trios jazzístics de l’escena catalana més actius i consolidats i interpretaran, en aquest concert d’inauguració del cicle,  standards de jazz i arranjaments propis. El grup està format per Luis González al piano, Manel Fortià com a contrabaix i Josep Cordobés a la bateria.

•Concert de PorFinViernes al Village de l’Espai Port.
Es tracta d’una actuació solidària a benefici de la Fundacio d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que treballa per ajudar a nens i joves malalts de càncer, i altres malalties greus, a més de donar suport a les seves famílies. Serà aquest dissabte a les 23.45 hores.
PorFinViernes és un grup de músics aficionats que comparteixen la seva sensibilitat per la música i les ganes d’ajudar als necessitats. Totes les seves actuacions són benèfiques i les recaptacions les destinen, íntegrament, a projectes solidaris. Clicant aquí podeu trobar més informació.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació