•Gastro Jazz al Restaurant Metrònom/Les Noies de l’Elke Spa Hotel de la Rambla del Portalet de Sant Feliu de Guíxols. Serà el 4 de juliol, de 21.30 a 23.30 hores, amb Luis González Trío.
Són un dels trios jazzístics de l’escena catalana més actius i consolidats i interpretaran, en aquest concert d’inauguració del cicle,  standards de jazz i arranjaments propis. El grup està format per Luis González al piano, Manel Fortià com a contrabaix i Josep Cordobés a la bateria.

•Concert de PorFinViernes al Village de l’Espai Port.
Es tracta d’una actuació solidària a benefici de la Fundacio d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que treballa per ajudar a nens i joves malalts de càncer, i altres malalties greus, a més de donar suport a les seves famílies. Serà aquest dissabte a les 23.45 hores.
PorFinViernes és un grup de músics aficionats que comparteixen la seva sensibilitat per la música i les ganes d’ajudar als necessitats. Totes les seves actuacions són benèfiques i les recaptacions les destinen, íntegrament, a projectes solidaris. Clicant aquí podeu trobar més informació.