I després

L’exposició Construccions Identitàries es prorroga fins l’agost

Degut a l'èxit de l'exposició “Construccions Identitàries” de la fotògrafa Mar C. Llop, s'ha decidit prorrogar-la fins el 31 d'agost. La mostra es podrà visitar al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, en l’horari habitual del servei.

Compartiu aquesta història

Degut a l’èxit de l’exposició “Construccions Identitàries” de la fotògrafa Mar C. Llop, s’ha decidit prorrogar-la fins el 31 d’agost. La mostra es podrà visitar al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, en l’horari habitual del servei.

Una col·lecció de fotografies de Mar C. Llop al voltant del procés de trànsit de persones transgènere. L’exposició plasma a través d’imatges i textos els sentiments, el camí, les realitats, els pensaments o els debats de les persones transgènere. L’artista vol expressar l’evolució d’aquells cossos que no es reconeixen en el gènere adjudicat, el trànsit i els canvis que experimenten en el procés i la construcció i expressió d’un cos en el qual cadascú se sent còmode. Es volen crear referents positius per a les persones trans i educar sobre aquest fet. Es parla dels canvis corporals, però també d’altres qüestions com són les vivències de les persones de l’entorn.

El més llegit

I després