construccions-identitaries-2

L’exposició Construccions Identitàries es prorroga fins l’agost

Degut a l’èxit de l’exposició “Construccions Identitàries” de la fotògrafa Mar C. Llop, s’ha decidit prorrogar-la fins el 31 d’agost. La mostra es podrà visitar al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, en l’horari habitual del servei.

Una col·lecció de fotografies de Mar C. Llop al voltant del procés de trànsit de persones transgènere. L’exposició plasma a través d’imatges i textos els sentiments, el camí, les realitats, els pensaments o els debats de les persones transgènere. L’artista vol expressar l’evolució d’aquells cossos que no es reconeixen en el gènere adjudicat, el trànsit i els canvis que experimenten en el procés i la construcció i expressió d’un cos en el qual cadascú se sent còmode. Es volen crear referents positius per a les persones trans i educar sobre aquest fet. Es parla dels canvis corporals, però també d’altres qüestions com són les vivències de les persones de l’entorn.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació