I després

‘L’adversari’ de l’escriptor Emmanuel Carrère, serà l’obra del Club de Lectura ‘Salut i Societat’

Està organitzat per les tres biblioteques de la Vall d’Aro, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i la Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural

Compartiu aquesta història

(Fotografia: www.revistavanityfair.es)

El proper dimarts 6 de febrer a les 7 de la tarda a la Sala Abat Sunyer del Monestir de Sant Feliu, el Museu d’Història, la Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural i les tres biblioteques de la Vall d’Aro organitzen el club de lectura ‘Salut i Societat’.

Estarà moderat per Sílvia Alemany, directora del Museu, Georgina Linares de la Biblioteca, i Joaquim M. Puigvert, director de la Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural.

Des del 2011 se celebra el Club de Lectura ‘Salut i Societat’ de forma anual amb l’interès d’incloure la literatura en la mirada interdisciplinària al món de la salut per part de la Càtedra de la Universitat de Girona.

Ho explica Sílvia Alemany, directora del Museu d’Història.

En aquesta ocasió l’obra triada és ‘L’adversari’ d’Emmanuel Carrère.

L’artista s’ha imposat internacionalment com un escriptor extraordinari amb sis novel·les de no-ficció, una d’elles és L’adversari que ha estat considerada, el primer clàssic del gènere narratiu més innovador de la literatura del segle XXI.

Any rere any en el club de lectura s’han anat proposant autors com: Mann, Berger, Bulgakov, Bertrana, Seksik, Forrellad o el proposat per enguany Carrère, que sempre són comentats per experts, siguin especialistes mèdics, crítics o traductors literaris.

L’entrada és lliure i gratuïta.

El més llegit

I després